home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Participare activă a ONGurilor în managementul Fondurilor Europene

modificat vineri, 27 ianuarie 2017

CeRe a demarat proiectul „Participare activă a ONGurilor în managementul Fondurilor Europene” în parteneriat cu ActiveWatch, Terra Mileniul III, CENTRAS, ANBCC, „Alături de Voi” România, Alpha Transilvană și Fundația pentru o Societate Deschisă.

Răspundem astfel nevoii de dezvoltare a capacității Coaliției ONGuri pentru Fonduri Structurale și, la fel de important, de creștere a implicării societății civile în managementul fondurilor europene.

La 8 ani de la înființare, Coaliția ONGuri pentru Fonduri Structurale urmează să-și redefinească strategia de acțiune pe termen mediu și lung, procedurile de lucru, să-și dezvolte capacitatea de advocacy, să promoveze propuneri de îmbunătățire a mecanismelor de finanțare pentru 2014-2020. Dintre cele mai importante rezultate: instruirea membrilor în evaluare de program și proceduri europene, schimb de experiență cu o structură europeană similară, minim 300 de susținători, mecanism de monitorizare, propuneri de îmbunătățire a mecanismelor de finanțare, amendamente pe documentele programatice și subsecvente, analiză a raportului cost-eficiență înregistrat de organizațiile ce au accesat fonduri europene.

Perioada de derulare a proiectului este 13 iunie 2014 – 13 decembrie 2015, iar valoarea finanțării nerambursabile este de 89374 Euro.

 

Puteți urmări activitatea Coaliției ONGuri pentru Fonduri Structurale la www.ce-re.ro/coalitiaong sau pe Facebook @ONGuri.pentru.fonduri.structurale

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org
Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

EEA Grants   Fondul ONG     FDSC

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate