Proiecte

La nivel local, CeRe a derulat numeroase proiecte in care au fost implicate autoritati publice si cetateni in peste 50 de comunitati din Romania. In proiectele sale, autoritatile si cetatenii, folosind metode de participare inovative, promovate de CeRe, ajung sa discute si sa ia decizii de comun acord cu privire la problemele comunitatii.

La nivel central, CeRe a fost implicata intr-o serie de actiuni ce vizau schimbarea anumitor prevederi legale ce reglementau participarea publica in Romania, in consultari cu numeroase institutii publice pe marginea unor proiecte de legi, a organizat o serie de dezbateri pe teme ce tin de problemele sectorului asociativ si participarea publica si face parte din Coalitia ONG pentru Fonduri Structurale.

De asemenea, CeRe a initiat o serie de proiecte care vizau imbunatatirea capacitatii cabinetelor si comisiilor parlamentare de a lucra cu ONG-uri, atat in circumscriptii cat si in cadrul comisiilor de specialitate de la Bucuresti. In aceste proiecte au fost implicate peste 40 de organizatii. Ele beneficiaza acum de o relatie de lucru cu deputatii alesi in circumscriptiile lor sau cu experti si consilieri parlamentari din domeniul lor de activitate.

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare proiect in parte, alegeti tipul de proiecte:

In derulare
Finalizate