home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Societatea civila – o voce puternica in procesul de modificare a Constitutiei Romaniei

modificat vineri, 27 ianuarie 2017

Rezultate (intermediare): propunerile de modificare, ultimele variante de lucru:
- Preambul propuneri Constitutie
- Cadru institutional
- Dreptul la locuinta
- Drepturi
- Propuneri politica fiscal-bugetara
- Scrisoare deschisa catre Comisia de Revizuire a Constitutiei


Perioada: aprilie-mai 2013

Scop

Initiativa comuna a Centrului de Resurse pentru Participare Publica (CeRe), Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC) si ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), proiectul urmareste implicarea societatii civile din domeniul buna guvernare si drepturile omului in procesul de modificare a Constitutiei. In acest sens, eforturile initiatorilor se vor concentra asupra colectarii diferitelor opinii de modificare a Constitutiei din partea organizatiilor active in domeniul bunei guvernari si drepturilor omului, obtinerii unui minim consens („cel mai mic numitor comun”) pe marginea propunerilor de modificare a Constitutiei facute de organizatii si asupra promovarii propunerilor venite din partea organizatiilor implicate in proces pe langa institutiile responsabile cu preluarea propunerilor de revizuire.

Finantator

Fondul pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societătii Civile.

Parteneri

Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC), ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei (AMP)

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate