home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

modificat vineri, 27 ianuarie 2017

Proiect CeRe
Participarea publică pe înțelesul tuturor
vezi toate

Proiectul răspunde nevoii de promovare a activismul și participării publice, ca mecanisme de consolidare a democrației, dar și de rezolvare a unor problema concrete. Proiectul va conduce la creșterea interesului pentru participare generând instrumente de implicare și forță inspirațională, inclusiv prin promovarea unor exemple de succes și a promotorilor lor. Energia generată va fi canalizată și prin platforma Activist 24/7, instrument de facilitare a activismului, adresat în special publicului din afara sferei ONG. Proiectul vizează publicul larg și câteva categorii specifice: potențiali activiști, angajați și lideri ai companiilor, jurnaliști, bloggeri, grupuri de cetățeni, administrație publică.

Activități cheie din proiect:

  • Derularea unei campanii de conștientizare cu privire la drepturile cetățenești
  • Organizarea ediției a VI-a a Galei Premiilor Participării Publice – 26 martie 2015, detalii suplimentare aici
  • Dezvoltarea platformei online Activist 24/7 – un spațiu de întâlnire între campaniile civice în derulare și cetățenii interesați să se implice în susținerea lor

Proiectul este derulat în parteneriat cu Decât o Revistă (România) și Citizens Foundation (Islanda).

Proiectul a demarat în luna iulie 2014 și se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 137.687 €. Valoarea contribuției proprii este de 15,287 €.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne la sinziana@ce-re.ro, persoană de contact: Sînziana Dobre, director de programe.

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

EEA Grants   Fondul ONG     FDSC

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate