home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Corectitudine sub semnul intrebarii la AM POS DRU pentru CPP nr. 123 – 125 si 127 – 152

vineri, 05 iulie 2013
Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale isi exprima protestul fata de prelungirea de catre AM POS DRU pe ultima suta de metri si fara explicatii a termenului de depunere a proiectelor pentru CPP 123-125 si 127-152 si ingrijorarea cu privire la corectitudinea procesului de evaluare in care vor intra toate proiectele indiferent de momentul in care au fost depuse.

Am solicitat intr-o scrisoare deschisa doamnei Ministru Mariana Campeanu si domnului Director General Cristian Ababei sa explice public motivele pentru care a fost luata decizia de prelungire a termenului de depunere pentru proiectele aferente CPP 123-125 si 127-152, cu atat de putin timp inaintea expirarii celui oficial.
De asemnea am solicitat o atentie sporita a institutiilor de control ale statului pentru corectitudinea procesului de evaluare ce va avea loc pe toate apelurile deschise in prezent de AM POS DRU.

Cititi aici textul scrisorii si, daca doriti sa va alaturati demersului, va rugam sa distribuiti mai departe documentul (prin site-ul dvs, pagina de Fabebook etc.)
RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate