home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

AM POS DRU propune modificari ale Ordinului 1117/2010, fara a oferi justificari bazate pe date concrete

marţi, 03 aprilie 2012

Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale solicita public doamnei Ministru Claudia Boghicevici si domnului Ministru Bogdan Dragoi retragerea propunerii de modificare a Ordinului comun 1117/2010, elaborata de conducerea AM POS DRU, in condițiile in care aceasta nu este insotita de o analiza atenta a situatiei proiectelor aflate in implementare si a unui studiu de impact care sa dovedeasca utilitatea si rezultatele anticipate ale masurilor impuse de aceasta modificare.

Atragem atentia asupra faptului ca nu este prima data cand AM POS DRU ia astfel de hotarari nebazate pe studii de impact serioase. Pentru Decizia nr. 8 din 2 septembrie 2011, care era menita sa accelereze gradul de absorbtie prin recuperarea prefinantarilor acordate beneficiarilor de proiecte si necheltuite de acestia, AM POS DRU nu este in masura, nici pana la acest moment, sa ofere informatii clare asupra numarului de proiecte pentru care s-a facut recuperarea de prefinantari "blocate" si sumele investite, ca prefinantari, pentru alte proiecte.

Cititi aici scrisoarea Coalitiei pentru ministrul muncii si pentru cel al finantelor publice si aici propunerea AM POS DRU de modificare a Ordinului 1117/2010

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate