home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Incluziunea sociala si economica a cetatenilor de etnie roma

luni, 18 iunie 2012

In 21 si 22 iunie Centrul de Resurse pentru participare publica - CeRe, impreuna cu Ambasada Republicii Cehe in Romania, Roma Education Fund Romania si Keynote desfasoara evenimentul Incluziunea sociala si economica a cetatenilor de etnie roma.

Conditiile de locuit improprii, lipsa infrastructurii, segregarea scolara, accesul redus la educatie si locuri de munca, starea de sanatate precara si speranta de viata mai mica de cat la restul populatiei - sunt doar cateva dintre efectele discriminarii, problema fundamentala intampinata de comunitatea roma din toata Europa.

Evenimentul Incluziunea sociala si economica a cetatenilor de etnie roma este o oportunitate de invatare pentru cei ce activeaza in domeniu si care sunt invitati sa impartaseasca metodele lor de succes, dar si sa invete de la colegii lor. Vor participa practicieni din Romania, Republica Ceha, Ungaria, Republica Moldova, Polonia, Slovacia si Ucraina. Discutiile se vor desfasura in jurul experientei participantilor, incercandu-se a se identifica atat probleme similare, cat si solutii ce pot fi replicate.

 

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate