home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Despre vizitele de monitorizare pe POSDRU

joi, 24 ianuarie 2013

Odata cu revenirea unei noi misiuni de audit a Comisiei Europene, creste presiunea pe Autoritatea de Management pentru POS DRU sa intensifice vizitele de monitorizare si controalele in proiectele aflate in derulare. In cazul in care sunteti beneficiar sau partener intr-un proiect POS DRU, va recomandam sa completati si dumneavoastra chestionarul initiat de colegii de la www.fonduri-structurale.ro. Informatiile furnizate in cadrul acestui chestionar sunt confidentiale.

Sursa: www.fonduri-structurale.ro

Vizitele de monitorizare pe POSDRU: Intre obiectivitate si abuz

Primim tot mai multe semnale ca vizitele de monitorizare si controalele autoritatilor pe proiectele POSDRU sunt adesea insotite de interpretari abuzive si atitudini de genul "cautarii nodului in papura" sau "vanatorii de vrajitoare".

Pentru ca vrem sa ne asiguram ca beneficiarii POSDRU vor avea parte de evaluari obiective ale proiectelor lor si ale modului cum le-au implementat sau le implementeaza, am inceput sa adunam date, informatii si aspecte punctuale despre modul in care proiectele POSDRU sunt verificate.

Daca ati avut o vizita de monitorizare/un control pe proiect, povestiti-ne experienta, fie ea pozitiva sau negativa, si ajutati-ne sa construim un mesaj consistent si puternic pentru autoritati!

http://survey.constantcontact.com/survey/a07e6wyjtsnhbz5ujjl/start

 

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate