home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Cea de-a VIII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice va avea loc pe 23 martie

Evenimentul va fi transmis în direct pe facebook. Like aici.

La Gala Premiilor Participării Publice din 23 martie vor fi anunţaţi premianţii celei de-a VIII-a ediţii a evenimentului organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică. Anul acesta s-au înscris în competiţie 43 de poveşti de participare publică iniţiate de cetăţeni, organizaţii şi instituţii publice din România.

Similar ediţiilor precedente, campaniile vorbesc despre oameni care au influenţat decizii publice în beneficiul comunităţilor lor, pe teme precum educaţia, sănătatea, protecţia mediului, transparenţa decizională în rândul administraţiei publice sau mediul urban.

Mesajul Galei Premiilor Participării Publice (G3P) de pe 23 martie este axat pe Primul aprinde lumina, cel care dă tonul, care explorează, cel care nu va renunţa, cel care are puterea de a-i inspira pe cei din jur. El, ei, cetăţenii şi organizaţiile pe care îi premiem la Gală sunt oamenii care au aprins lumina acolo unde deciziile publice obscure îngreunează sau pun piedică rezolvării diverselor probleme ale comunităţilor.

Citeşte mai departe.

sâmbătă, 11/03/17  
Dragă prieten CeRe, Anul acesta împlinim opt ani de când organizăm Gala Premiilor Participării Publice. În tot acest timp, Gala a devenit evenimentul care ţine lumina implicării civice aprinsă, 96 ..
joi, 23/02/17  
Joi, 21 Februarie 2017, reprezentanții mai multor asociații și grupuri de inițiativă civică, membre ale Rețelei Civice București (RCB) alături de Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) au participat ..
miercuri, 08/02/17  
Cunoşti cetăţeni sau organizaţii care au intervenit în decizii publice, pentru schimbări favorabile în comunitate? Dacă da, te rugăm să ne dai o mână de ajutor şi să le recomanzi să se ..
luni, 06/02/17  
Vrem pe cineva interesat de creșterea puterii oamenilor și de o administrație corectă în relația cu cetățenii. Ce trebuie să ai: Experiență și abilități în lucrul cu oameni și grupuri: ..
luni, 06/02/17  
Vrem pe cineva care să creadă în ce facem la CeRe și căruia să nu-i fie jenă să ceară. Ce trebuie să ai: Abilități de fundraising, instincte bune și disponibilitate de învățare. Preferabil ..
marţi, 31/01/17  
"Nu, nuuu, nu i-am lăsat. Sunt foarte mulți." (portarul Primăriei) Ieri, 30 ianuarie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului General al Municipiului București. Niciunul dintre cei 15 cetățeni (o parte dintre ..
joi, 19/01/17  Blog
De Nicoleta Chiriță, Coordonator proiecte, CeRe Interviu publicat de revista „Cariere”, în numărul din ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate