home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Toamna începe cu Târgul de inițiative cetăţeneşti

 

Pe 30 septembrie ne reîntâlnim la cea de-a patra ediție a Târgului de inițiative cetățenești, eveniment organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică şi RCB – Reţeaua Civică Bucureşti. La fel ca în anii precedenți, la Târg vor participa cele mai active grupuri de iniţiativă civică din Bucureşti şi reprezentanţi ai unor organizaţii sau comunităţi diverse, care aduc un suflu nou orașului. Agenda Târgului va include şi un atelier dedicat dialogului între reprezentanţi ai administraţiei publice şi participanţi, pe teme de interes pentru bucureşteni.

Citeşte mai departe >

sâmbătă, 14/10/17  
În luna august 2017 Consiliul General al Municipiului București a aprobat o Hotărâre prin care decide începerea unui proces de bugetare participativă. Practic, Consiliul dorește ca suma de 4 milioane ..
vineri, 08/09/17  
19 grupuri civice, care activează la nivelul cartierelor bucureştene şi reprezentanţi ai unor comunităţi vocale pe teme referitoare la drepturile omului vor fi prezente pe 30 septembrie, la cea de-a IV-a ediţie a ..
miercuri, 26/07/17  
Azi, 26.07.2017, asociațiile ActiveWatch, CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România OPTAR, au lansat raportul Un an de petreceri ..
marţi, 18/07/17  
Pe 30 septembrie ne reîntâlnim la cea de-a patra ediție a Târgului de inițiative cetățenești, eveniment organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică şi RCB – Reţeaua ..
miercuri, 14/06/17  
13.06.2017 Scrisoare deschisă Primarul General Gabriela Firea recurge la practici de intoxicare publică pentru a-și justifica abuzurile din Primăria Generală.  Noi, semnatarii, facem un apel public către ..
vineri, 07/04/17  
Mâine, 8 aprilie, începând cu ora 10.30 Grupul de iniţiativă Lacul Tei organizează în Parcul Circului o ..
joi, 19/01/17  Blog
De Nicoleta Chiriță, Coordonator proiecte, CeRe Interviu publicat de revista „Cariere”, în numărul din ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate