home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Susţine cu o donaţie CeRe la Swimathon, pentru cât mai multe valuri în bazinul civic

FB cover Sustince CeRe la SwimathonDe 10 ani facem valuri în comunităţi, încurajăm oamenii să se ducă să ceară primarilor şi miniştrilor să rezolve lucrurile deranjante din jur. Am recuperat locuri de joacă şi parcuri lăsate în paragină și am taxat lipsa de responsabilitate a administraţiei, în decizii cu impact major asupra oraşului şi locuitorilor.

La început am crezut că înotăm singuri împotriva curentului, dar, în timp, am găsit tot mai mulți oameni care aveau aceleași țeluri ca și noi.

Bazinul civic creşte de la an la an, suntem din ce în ce mai mulţi cei care “Strigăm tare ce ne doare”. Despre cât de mare a ajuns bazinul civic poți citi aici.

CeRe participă şi anul acesta, pe 2 iulie, la a patra ediție a Swimathon, împreună cu două echipe de înotători care strâng deja fonduri pentru noi. Magda şi Silvia, colegele noastre, se vor arunca şi ele în bazin, pentru o atmosferă în stilul CeRe, cât mai de la firul valului. Încurajează-ne cu o donaţie la Swimathon, până pe 2 iulie, iar noi le vom arăta şi mai multor oameni cum să ajungă la masa unde se iau decizii publice cu impact asupra comunităţilor pe care le reprezintă.

Donează pentru CeRe: Cetăţeni vocali în faţa autorităţilor

Descarcă de aici câteva imagini prin care poţi să le arăţi prietenilor că ne susţii la Swimathon

Mai multe detalii găsiţi pe pagina evenimentului
Facebook: Cere Participare
Mulțumim Re:Wire pentru grafica CeRe în haine de Swimathon

joi, 21/07/16  
Cei cinci români care s-au întors recent din Statele Unite ale Americii, după şase săptămâni de schimb de experienţă pe subiecte de organizare comunitară cu mentori şi organizaţii, ne-au povestit ..
marţi, 19/07/16  
Vizita lui Hector şi Aaron, doi mentori americani în organizare comunitară a prilejuit la începutul lunii iulie sesiuni de formare şi schimb de experienţă pentru oameni şi organizaţii susţinute de Centrul ..
marţi, 28/06/16  Participare la alte evenimente
Pe 2 iulie, între orele 11.00 şi 22.00, asociaţia InCotroceni – Oameni, Idei, Poveşti va activa comunitatea cartierului Cotroceni printr-un eveniment public, desfăşurat în intersecția străzilor Dr. ..
marţi, 21/06/16  Blog
Acum 10 ani nu exista niciun rezultat la o căutare pe internet a cuvintelor “grup de iniţiativă” civică. ..
miercuri, 01/06/16  
Aproape 200 de cetățeni au participat duminică 28 mai la o premieră în campania electorală pentru alegerile locale: Forumul de candidați organizat de cetățenii reuniți în Rețeaua Civică București, cu ..
vineri, 20/05/16  
Reţeaua Civică Bucureşti (RCB) vă invită la primul forum organizat de cetăţeni, cu candidaţii la fotoliul de primar general al Bucureştiului. Evenimentul, organizat cu sprijinul CeRe: Centrul de Resurse pentru ..
luni, 09/05/16  
“Când oameni obişnuiţi reuşesc să convingă primarul sau ministrul să repare sau adopte decizii drepte pentru diverse comunităţi, aceste reuşite par adesea magice pentru contextul actual al ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate