home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Direcţionează 2% către CeRe şi poți da putere numerelor

cover Directioneaza 2% pentru CeRE

La CeRe spunem deseori despre cât de imprtantă este forţa numerelor, atunci când oamenii îşi propun să schimbe în bine diverse probleme ale comunităţii.

Oamenii pe care îi susţinem se implică în deciziile publice și, încet-încet, au reușit să echilibreze relația dintre cetățean și autorități.

Cu atât puterea numerelor va creşte, cu atât se va înclina balanţa decizională către ceea ce-şi doresc cu adevărat cetăţenii când se iau decizii în numele lor.

[ Citește mai departe >> ]

vineri, 20/05/16  
Reţeaua Civică Bucureşti (RCB) vă invită la primul forum organizat de cetăţeni, cu candidaţii la fotoliul de primar general al Bucureştiului. Evenimentul, organizat cu sprijinul CeRe: Centrul de Resurse pentru ..
luni, 09/05/16  
“Când oameni obişnuiţi reuşesc să convingă primarul sau ministrul să repare sau adopte decizii drepte pentru diverse comunităţi, aceste reuşite par adesea magice pentru contextul actual al ..
joi, 14/04/16  
Începând de astăzi, 14 aprilie, toți cetățenii care vor să fie parte din schimbarea deciziilor publice au un spațiu dedicat - platforma online Activist 24/7 – www.activist247.ro. Activist 24/7 este ..
joi, 14/04/16  
Am a lansat astăzi broşura "Aşa se CeRe", o colecţie de articole realizate de către Decât o Revistă, despre campaniile organizaţiilor pentru care CeRe a acordat asistenţă în advocacy: Asociaţia ..
miercuri, 13/04/16  
Bucureștenii sunt invitați să „adopte” consilieri locali din primăriile de sector în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei civice “Adoptă un consilier”, organizat de CeRe: Centrul de ..
miercuri, 13/04/16  
Bucureștenii sunt invitați să „adopte” consilieri locali din primăriile de sector în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei civice “Adoptă un consilier”, organizat de CeRe: Centrul de ..
miercuri, 09/12/15  Blog
Știm că proiectul bugetului de stat pentru 2016 trebuie să ajungă pe masa Parlamentului “cât mai curând ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate