home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Susține antrenorii civici de la CeRe

 

Este a patra vară în care participăm la Swimathon, cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru cauze civice și sociale.   An de an povestea CeRe a reuşit să convingă juriul Swimathon, înotătorii şi donatorii despre importanța implicării pe termen lung a cât mai multor grupuri civice şi organizaţii, în echilibrarea relaţiei de putere între cetăţeni şi administraţie.

Citeşte mai departe >

miercuri, 14/06/17  
13.06.2017 Scrisoare deschisă Primarul General Gabriela Firea recurge la practici de intoxicare publică pentru a-și justifica abuzurile din Primăria Generală.  Noi, semnatarii, facem un apel public către ..
vineri, 07/04/17  
Mâine, 8 aprilie, începând cu ora 10.30 Grupul de iniţiativă Lacul Tei organizează în Parcul Circului o ..
luni, 03/04/17  
CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, alături de alte 54 de organizaţii neguvernamentale, a transmis astăzi o scrisoare de protest către primarul Daniel Florea, Primarul Sectorului 5, prin care îşi ..
joi, 30/03/17  
Sute de cetăţeni ai Capitalei, dar şi din Ilfov, sunt aşteptaţi sâmbătă, 1 aprilie a.c., la un marş de protest în Prelungirea Ghencea. Iniţiatorii acţiunii, locuitori ai zonei, solicită din nou ..
sâmbătă, 11/03/17  
Dragă prieten CeRe, Anul acesta împlinim opt ani de când organizăm Gala Premiilor Participării Publice. În tot acest timp, Gala a devenit evenimentul care ţine lumina implicării civice aprinsă, 96 ..
joi, 23/02/17  
Joi, 21 Februarie 2017, reprezentanții mai multor asociații și grupuri de inițiativă civică, membre ale Rețelei Civice București (RCB) alături de Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) au participat ..
joi, 19/01/17  Blog
De Nicoleta Chiriță, Coordonator proiecte, CeRe Interviu publicat de revista „Cariere”, în numărul din ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate