home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Au început înscrierile pentru programul de schimb de experienţă în SUA

 

Persoanele care doresc să participe în 2018 la un program de schimb de experienţă în organizare comunitară, pe o perioadă de 6 săptămâni, în Statele Unite ale Americii pot trimite aplicaţiile până pe 30 noiembrie 2017 aici: http://glc-teachdemocracy2.org/open-competition-for-participation-in-professional-fellows-program-2018/.

Cei care activează în programe de participare civică şi advocacy din cadrul unor organizaţii neguvernamentale, organizaţii civice, grupuri de iniţiativă civică sau care sunt activişti şi/sau organizatori comunitari, care lucrează cu comunităţi vulnerabile/comunităţi din mediul rural sunt încurajaţi să aplice.

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică derulează acest program în România pentru al VI-lea an, în cadrul programului GLC Teach Democracy, finanţat de Departamentul de Stat American. Până în prezent, 51 de persoane au participat la acest program de schimb de experienţă.

Pe 15 noiembrie, la ora 18.00 va avea loc o sesiune live cu Dani Prisacariu şi Vlad Cătună pe pagina de FB CeRe, cu întrebări şi răspunsuri despre programul de schimb de experienţă.

Aplicanţii la programul de schimb vor fi invitaţi la un interviu şi la o sesiune de training despre organizare comunitară pe data de 9 decembrie, în Bucureşti (revenim cu detalii despre coordonatele întâlnirii).

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile privind criteriile de participare de aici: http://glc-teachdemocracy2.org/wp-content/uploads/2017/10/Final-ANNOUNCEMENT.pdf

Pentru informaţii suplimentare:
Dani Prisacariu – dani@ce-re.ro
Vlad Cătună – vlad@ce-re.ro

Succes!

joi, 02/11/17  
Coaliţia ONG pentru Fonduri Structurale semnalează într-o scrisoare deschisă că numărul mare de cereri de finanțare respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității ..
miercuri, 01/11/17  
  Persoanele care doresc să participe în 2018 la un program de schimb de experienţă în organizare comunitară, pe o perioadă de 6 săptămâni, în Statele Unite ale Americii pot trimite ..
sâmbătă, 14/10/17  
În luna august 2017 Consiliul General al Municipiului București a aprobat o Hotărâre prin care decide începerea unui proces de bugetare participativă. Practic, Consiliul dorește ca suma de 4 milioane ..
vineri, 08/09/17  
19 grupuri civice, care activează la nivelul cartierelor bucureştene şi reprezentanţi ai unor comunităţi vocale pe teme referitoare la drepturile omului vor fi prezente pe 30 septembrie, la cea de-a IV-a ediţie a ..
miercuri, 26/07/17  
Azi, 26.07.2017, asociațiile ActiveWatch, CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România OPTAR, au lansat raportul Un an de petreceri ..
marţi, 18/07/17  
Pe 30 septembrie ne reîntâlnim la cea de-a patra ediție a Târgului de inițiative cetățenești, eveniment organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică şi RCB – Reţeaua ..
joi, 19/01/17  Blog
De Nicoleta Chiriță, Coordonator proiecte, CeRe Interviu publicat de revista „Cariere”, în numărul din ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate