home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Au început înscrierile la Gala Premiilor Participării Publice, ediţia a VIII-a

Cunoşti cetăţeni sau organizaţii care au intervenit în decizii publice, pentru schimbări favorabile în comunitate? Dacă da, te rugăm să ne dai o mână de ajutor şi să le recomanzi să se înscrie până pe 31 ianuarie 2017 la Gala Premiilor Participării Publice. De asemenea, la Gală se pot înscrie şi instituţii publice care au demonstrat implicarea cetăţenilor în procesul decizional. Gala este evenimentul nostru anual care îi aduce pe scenă pe oamenii care au determinat instituții publice locale sau centrale să adopte sau să îndrepte hotărâri, în beneficiul diverselor comunităţi.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru ediţia din 2017 sunt rugate să completeze formularul online până pe 31 ianuarie 2017. Detaliile pentru înscrierile la Gală se regăsesc în ghidul G3P. Pentru nelămuriri sunt disponibile următoarele detalii de contact: depozite@ce-re.ro sau la numărul de telefon 0727 823 483, persoană de contact Lavinia Chiburțe.

Dacă această campanie electorală a fost sursă de depresie și isterie, Gala ce urmează este antidepresivul perfect. Premianții galei ne demonstrează de fiecare dată că, dacă știi unde să te uiți, găsești și bine, nu doar rău. Deci, vă invităm să vă înscrieți. Cu cât vom avea mai multe înscrieri, cu atât doza de antidepresiv va fi mai puternică!” Oana Preda, Director Executiv CeRe

 

Ediția a VII-a G3P
Vrei magie? Refuză imposibilul.

La cea de-a șaptea ediție a Galei am acordat 13 premii pentru perseverenţa şi curajul unor cetăţeni şi organizaţii, ale căror demersuri de implicare civică şi campanii de advocacy au avut rezultate concrete, cu impact pozitiv în domenii precum educaţia, sănătatea, protecţia mediului înconjurător, transparenţa decizională, dezvoltarea oraşelor în acord cu dorințele locuitorilor. Cu toții am refuzat imposibilul!

 

Câștigătorii ediției a VII-a
Asociația Elevilor din Constanța

Pentru noi, cele două premii pe care le-am primit anul trecut la Gala Premiilor Participării Publice au reprezentat o încununare a muncii de reprezentare a elevilor din ultimii 3 ani. Cel mai important mi se pare faptul că în urma G3P au existat elevi care au înțeles că schimbarea pleacă de la beneficiari și ni s-au alăturat în lupta pentru îmbunătățirea sistemului educațional.Constantin Alexandru Mandea (Asociaţia Elevilor din Constanţa)

Tot pe scena Galei a urcat şi Asociaţia Salvaţi Copiii Filiala Iaşi, care a asigurat accesul la educaţie pentru 102 copii din comunităţi izolate, precum și Asociaţia OviduRo, pentru aprobarea legii prin care familiile defavorizate primesc tichete sociale, condiţionate de prezenţa copiilor la grădiniţă.
Mai multe detalii despre premiile din 2016 găsiţi aici sau, pe larg, în catalogul Galei.

Dacă te inspiră Gala şi vrei să ne susţii la organizarea ediţiei din 23 martie 2017, printr-o donaţie, îţi spunem mai pe larg povestea noastră şi a evenimentului aici: www.cere.ong

Mulţumim!

 

miercuri, 11/01/17  
Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică selectează stagiari români pentru programul de schimb “Sustaining ..
joi, 24/11/16  
N-a fost Gală în care să stăm în banca noastră, să nu schimbăm filmul sau să rămânem încorsetați de imposibilul “Nu se poate”. În cele șapte ediții de până acum, ..
vineri, 21/10/16  
o inițiativă a Încotroceni: Oameni, Idei, Poveşti ATENŢIE: în Cotroceni se plantează copaci! Primii 20 de copaci (tei) din cadrul proiectului „Copacul Incotroceni” urmează sa fie plantați ..
vineri, 21/10/16  
Lumini și umbre, proiect inițiat și organizat de Grupul de Inițiativă Civică Floreasca, realizat în cadrul liniei Generator de proiecte comunitare la firul ierbii în cadrul proiectului ARCUB – Orașul ..
miercuri, 05/10/16  
Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică selectează stagiari români pentru programul de schimb “Sustaining ..
miercuri, 05/10/16  
Peste 200 de vizitatori au participat sâmbătă, 1 octombrie la cea de-a treia ediţie a Târgului de Iniţiative Cetăţeneşti, eveniment organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică cu ..
marţi, 21/06/16  Blog
Acum 10 ani nu exista niciun rezultat la o căutare pe internet a cuvintelor “grup de iniţiativă” civică. ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate