home
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?

5 4 3 2 1
Așa se CeRe
E important să ceri. Dar e important și cum ceri. Proiectul "Așa se CeRe" te învață cum să le ceri autorităților să răspundă nevoilor comunității tale.>>
Gala Premiilor Participarii Publice
Gala Premiilor Participarii Publice aduce in lumina reflectoarelor initiativa civica>>
PAS
PAS
PAS este un serviciu permanent de asistenta in advocacy, dedicat organizatiilor si grupurilor de cetateni care doresc sa inceapa o campanie de advocacy>>
Nu Astepta SuperEroi
CeRe-ți orașul înapoi. O campanie de responsabilizare și transparentizare a Primăriei București.>>
Depozitele CeRe
Colectam, promovam si premiem povesti de succes de participare publica si advocacy>>

Simţul civic sporeşte grija pentru oameni şi oraş

Târgul de iniţiative cetăţeneşti, ediţia a III-a

Despre comunitatea cetăţenilor cu al şaselea simț: simțul civic

Cea de-a treia ediţie a Târgului de iniţiative cetăţeneşti va avea loc pe 1 octombrie 2016, la Centrul Cultural ARCUB Gabroveni (Str. Gabroveni nr. 50 – 53). Evenimentul este organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, cu sprijinul Reţelei Civice Bucureşti (RCB) şi ARCUB Centrul cultural al Municipiului București.

Citeste mai departe >>

vineri, 29/07/16  
Târgul de iniţiative cetăţeneşti, ediţia a III-a Despre comunitatea cetăţenilor cu al şaselea simț: simțul civic Cea de-a treia ediţie a Târgului de iniţiative cetăţeneşti va avea loc pe 1 ..
joi, 21/07/16  
Cei cinci români care s-au întors recent din Statele Unite ale Americii, după şase săptămâni de schimb de experienţă pe subiecte de organizare comunitară cu mentori şi organizaţii, ne-au povestit ..
marţi, 19/07/16  
Vizita lui Hector şi Aaron, doi mentori americani în organizare comunitară a prilejuit la începutul lunii iulie sesiuni de formare şi schimb de experienţă pentru oameni şi organizaţii susţinute de Centrul ..
vineri, 01/07/16  
De 10 ani facem valuri în comunităţi, încurajăm oamenii să se ducă să ceară primarilor şi miniştrilor să rezolve lucrurile deranjante din jur. Am recuperat locuri de joacă şi parcuri lăsate în ..
marţi, 28/06/16  Participare la alte evenimente
Pe 2 iulie, între orele 11.00 şi 22.00, asociaţia InCotroceni – Oameni, Idei, Poveşti va activa comunitatea cartierului Cotroceni printr-un eveniment public, desfăşurat în intersecția străzilor Dr. ..
marţi, 21/06/16  Blog
Acum 10 ani nu exista niciun rezultat la o căutare pe internet a cuvintelor “grup de iniţiativă” civică. ..
miercuri, 01/06/16  
Aproape 200 de cetățeni au participat duminică 28 mai la o premieră în campania electorală pentru alegerile locale: Forumul de candidați organizat de cetățenii reuniți în Rețeaua Civică București, cu ..

 

Mulțumim Zelist pentru serviciul de monitorizare a știrilor online.Zelistp

RSS . © CeRe 2008-2012    Termeni si conditii     Politica de securitate