sigla G3P
 

Despre Depozitele Participarii Publice

Lasa-ti povestea de succes in depozitele CeRe!

Noi o preluam, o ambalam frumos si o expunem sa o vada toata lumea.

De ce?

Ca sa stie lumea ca se poate!

Pentru ca toate povestile inscrise vor candida pentru Premiile Participarii Publice. Pentru ca in depozitele CeRe vor fi cautate bunele practici, exemplele de succes si modelele ce merita promovate. Pentru ca trebuie sa aratam ca participarea publica aduce rezultate concrete. Pentru ca e nevoie sa aratam ca si in Romania "se poate".

Cum?

E simplu. Faci parte dintr-o organizatie sau grup de catateni care s-a luptat pentru o cauza si ati convins autoritatile ca solutia voastra este cea mai buna? Completeaza Formularul pentru inscrierea in Depozitul de povesti de succes in Advocacy si consultarea publicului în procesul decizional si spune-ne tot despre campania ta de advocacy.

Reprezinti o primarie care stie sa implice eficient cetatenii pe care ii reprezinta in luarea deciziilor publice? Completeaza Formularul pentru inscrierea in Depozitul de povesti de succes in Advocacy si consultarea publicului în procesul decizional si povesteste-ne cum participa cetatenii la guvernarea comunitatii.

Cand?

Oricand. Cele doua depozite sunt disponibile pe site-ul CeRe. Poti inregistra oricand si povestea ta. Dar daca iti inscrii povestea pana pe 31 ianuarie 2016 ai sansa sa urci pe scena celei de-a saptea editii a Galei Premiilor Participarii Publice.

Ai intrebari?

Nimic mai simplu. Descarca ghidul sau contacteaza-ne pe mail sau la numarul de telefon 031 1050 755 si vei fi ghidat pas cu pas prin depozitele CeRe.

MASS MEDIA

 

VIDEO