home
Doneaza Online!
Depozitele CeRe
Intra in cont
Intra in cont si poti participa la site-ul CeRe
Nu ai cont?
Newsletter CeRe
Sunt de acord sa primesc mailuri CeRe

Florina Presada

modificat vineri, 19 martie 2010

florinaFlorina Presada s-a alaturat echipei CeRe in urma cu doi ani in calitate de coordonator de proiecte, acumuland experienta in domenii ca planificare strategica participativa, advocacy si facilitarea proceselor participative. Este co-autor al publicatiilor CeRe de advocacy si participare publica si a fost trainer pe aceleasi teme in numeroase ocazii.

La inceputul anului 2009 si-a extins aria de expertiza, efectuand o vizita de studiu la organizatia Office for Public Management din Marea Britanie prin care a aprofundat cunostintele in aplicarea unei metode deliberative inovative pentru Romania: juriul cetatenesc. In prezent, ii place ca se ocupa de proiectul PhotoVoice desfasurat in cele 3 comunitati rome din Romania, Slovacia si Ucraina. In afara orelor de lucru, Florina se implica activ pentru sustinerea cauzelor in care crede (marsul Asociatiei Accept, marsul impotriva inchiderii bazei sportive „Spartac" organizat de catre ONG-urile semnatare a Pactului pentru Bucuresti, voluntar Fundatia Sensiblu, voluntar Asociatia Master Forum).

Florina a absolvit Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti si cursurile de master in Studii Administrative si Politici Europene ale Colegiului din Bruges, Belgia.


Florina Presada
Coordonator proiecte 

florina@ce-re.ro

RSS . © CeRe 2008-2018    Termeni si conditii     Politica de securitate