Si totusi, se poate! Scoala Centrala a dovedit-o!

La Scoala Centrala lucrurile au revenit la normal. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a dat o noua decizie prin care a numit-o din nou, prin detasare, pe doamna Cojescu in postul de directoare a liceului.

Nu am, din pacate, acum timpul de a povesti pe lung – de fapt, cred ca ar trebui sa faca acest lucru chiar actorii principali! Dar pentru mine aceasta decizie imi arata ca in Romania, totusi, se poate ca deciziile publice sa tina cont si de parerea cetateanului, daca cetateanul e foarte hotarat! (si nu este ca in bancul cu Bula care pentru nota 10 iti spunea si numele respectivului cetatean 🙂 ).

Felicitari elevilor si profesorilor, in primul rand, parintilor si altor prieteni ai scolii, apoi! M-am simtit mandra ca sunt centralista!

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Si totusi, se poate! Scoala Centrala a dovedit-o!”

  1. Lucia says:

    Chiar ma bucura aceasta veste.Intr-adevar se poate, daca toate problemele grave ale invatamantului s-ar rezolva tinandu-se cont de parerea celor care sunt in sistem , ar fi tare bine!

  2. Ion Olteanu says:

    Parerea mea e ca acest succes ar trebui sa reprezinte un declansator de reactii similare la probleme identice. Se pare ca mai sunt, la nivel de tara, 4000 de cazuri similare in acest an scolar!

Leave a Reply